Hier vind je een overzicht van alle nieuws en events.

Volg ons ook op Facebook voor speciale acties en kortingen.

Collectie herfst/Winter 2018/2019 bij SU'CH

De modekleuren voor herfst winter 2018/2019 zijn in één woord ongewoon.  Felle kleuren zwaaien de scepter.  Vergeet zwart, bruin, grijs en donkerblauw, al mogen die kleuren natuurlijk wél.
Dieprood (Red Pear): een donkerrode tint die naar het wijnrood neigt; stoer rood (Valiant Poppy): een sterke rode tint die net iets donkerder is dan helrood, maar ook fuchsia (Bright Fuchsia) zijn overheersend aanwezig.

Wijde broeken, truien, dikke mutsen vertonen streeppatronen, blokken, fantasieën of zelfs dierenprints.  Ruitvormige dessins, bont en dikke tweed stoffen zorgen voor een echt wintergevoel. Maar er is ook ruimte voor kant en fijne materialen.  Het mooie is dat alles naar hartelust met elkaar wordt gecombineerd.  Als de kleuren maar juist zijn. Bloemen met strepen combineren is helemaal in. Speel met kleuren om de perfecte outfit te maken.

Openingsweekend nieuwe shop SU'CH

Sfeerbeelden van het openingsweekend van onze nieuwe shop.  Op zaterdag 25 augustus verhuisde SU'CH naar Botermarkt 7 te Diest.

Bedankt voor de talrijke opkomst!

Collectie lente/zomer bij SU'CH

Heel wat verschillende trends voor de lente en zomer ‘18.  Ook zo in de collectie bij SU’CH.  Prints in foulard, streepjes en bloemen.  Al dan niet in kleur: ga je voor de hevigste vormen in oranje en fuchsia, of kies je voor sober pistache en babyblauw.  En voor de durvers is er lila. 

Vooral rokken tot op de kuit scoren hoog en bloesjes met een zeker doorkijkgehalte zijn rijkelijk aanwezig!  Liever een jurk voor jou?  Kort?  Lang?  Of nee, een broek… strak, breed, jeans.  We’ve got it all!  Laat die zomer maar komen!

Fashion Show

Op 25 februari organiseerde SU’CH Women i.s.m. Optiek Geyskens een fashion show om

de nieuwste trends uit haar lente- en zomercollectie van kleding & accessoires te tonen! 

Hieronder vind je de sfeerfoto's.

SU'CH goes Ibiza - second edition

Sfeerbeelden van de late night shopping bij SU'CH Men en Women op vrijdag 19 mei 2017.

Op zwoele beats trakteerde SU'CH haar klanten op bohemian-kapsels/trendy barbiersnit, Gin-tasting, fingerfood én nieuwe collectie. Volledig in Ibiza-ssstylllle :-)

In samenwerking met onze partners: 4living - De Corbie Kapper Optiek Geyskens - PartyShakerz

Foto's door Annika Wallis